Пол тики укра нськ

Евгений Кедров
Політики українські,
Які ж продажні всі,
Баблом ви тільки марите
На теренах Русі,

Малюєте на вибори
Такії ви дива,
А після тільки нишпори
У пошуках бабла…

Хоч НАТО, хоч не НАТО,
Усім вам все одно,
П’ятиверхова хата
Була б аби й бабло,

Рахунки міліонні,
Та пільги царськії,
Ви злодії в законі
В землі цій благодатніїй,

Ви крадете в народу,
Який вас породив,
Ви сучого всі роду
Бабло – ваш  бог один…

Ви ведете дискусії
Та дурите цим нас,
Дочки та сини сучії,
Наш злодійський спецназ,

Вам вірити не можна,
Ви дурите нараз,
У кожного вже рожа,
В лушпайках від проказ…

Невже ж ви, репи, клятії,
Замріялись про те,
Що в нас нема заклятія
На це безладдя все?

Докіль народ України,
Терпіти буде це?
У кожній вже окраїні
Клянуть, клянуть вас вже…

Ви так всі обнахабніли,
Ви так всі зажрались,
Що кляті в кожній хаті,
Де голос був колись…
--------------------------
На пальцях можна рахувати
Країни поміж  вас синів,
Які не тягнуть все до хати,
За неї не жалкують слів…

Свого життя, всього, що мають,
Заради рідної землі,
Яким немає ліпше краю,
І честі - в бій за нього йти!

26.07.2008г.

ID: 568553
© 22.03.2015 15:56:29
 автор: Evgenij_Kedrov