Добро в любовi з eднане зi злом

Богданова Т.В.
Добро в любові з'єднане зі злом.
Не стримуючи щирого бажання,
Вона вчиняє біль через кохання...
Добро та зло в любові є разом...
Тому у чистім розумі людськім
Любов і ототожнюється з Богом,
Що є найбільш могутнім, а не злим, –
Не відмітає в Всесвіті нічого...

2009 р.