***

Андр Пи
Вставай же рідненька! вставай моя мила!
зніми вже ти себе кайдани,
не раз ти за волю синів хоронила,
не мало ти крові змивала,

Вставай Україно! годі мовчати!
не раз ти вже промовчала,
тепер настава час, тобі говорити,
давно ти вже вільною стала,

Вставай же рідненька! вставай моя мила!
ще є в тебе сили стояти,
до поки живі сини України,
їм волю у нас не забрати,

В ставай Україно! годі мовчати!
не раз ти за волю стояла,
тепер настав час, тобі заявити,
що вільною ти давно стала!!!