Ти вiд мене пiшла

Жолкевич Константин
Я лежу на піску
Ніччю,
На самому на у-
збіччі,
На душі та в мізку
Хмарно,
Бо  на тебе чекав
Марно.
Не здалася мені
Зрада,
Бо від мене пішла
Радо.
Скрізь навколо сумні
Барви,
Ти від мене пішла,
Лярво.
От візьму, прожену
Хмару,
Навіть кращу візьму
Пару,
І тоді в самоті,
В муках,
Будеш лежати ти,
Суко.
06.08.13.