Бо життя - така сука

Жолкевич Константин
Насолода життям -
Дуже тонка наука,
Бо коштовна стаття,
Бо життя - така сука.

Бо живеш у надії,
Як повіриш у Бога -
Раптом за...володіє
Маячня - безнадьога.

Чи то весь у турботах,
Чи хворієш нудьгою,
Бо кохання - cволота
Двері зніме ногою.

Наші біди - злодійки,
Наша доля - гадюка,
Що не варта й копійки,
Бо життя - така сука.
06.08.13.