Не ради славы

Андр Пи
Не ради славы и не ради денег,
Даже не ради сладких слов,
Ради любви, ради мгновений,
Ради того, чтоб всё жило.

Не ради храмов, - ради веры,
Не ради этих всех имён,
Не ради книг, а ради смысла,
Ради того, чтоб всё жило.

Не ради стран, не ради цвета,
Не ради сказанных всех слов,
Не ради славы, - ради жизни,
Ради того, чтоб всё жило.