Щорс загалiр

Александр Тагаев
Щорс Петрович Загалір
Через ріку Вогодрю на шаленому коні
Тільки но збирався ступити на міст
Кожну мить реальної поезії
У вогні думки спалахувало волосся туманностей
Василь Олександрович Щорс
Але ж він взагалі.

24.03.2015