Назаужды

Зорка Купальская
Па зорных нябёсах имклива праносяцца мрои....
Радзима мая, назаужды маё сэрца з табою...
Мой край , мой куток...я цябе абдыму, синявоки
А там, у вышыни...хай табе пазайздросцяць аблоки!