Экзамен при приёме на укропТВ

Ладамир Сережень
Співбесіда з кандидатами  на укрТВ.

До вподоби ім’я Вова?
Не промовиш більш ні слова!
                Ти назвав Адольфом сина?
                Що ж поважна тут причина!
Знаєш ти москальську мову –
Йди хвости крутить коровам!
Як фашистам ти не радий –
Не годящий! К колорадам!
                Що, нема в тебе освіти?
                Плюнь на це! Чи скачуть діти?
                Скачеш сам, як ідіот?
                Ми з тобою, патріот!
Що? Не вмієш ти брехати?
На Донбас і до лопати!
Якщо мозок не пропитий –
Не годишся в свідоміти!
Контент красти не готовий?
Журналіст з тебе хе..вий.
                Не хапаєш зірок з неба?
                Нам якраз таких і треба!
                В тебе мозок, як в рослини?
                Та хіба ти в цьому винний?
                Чи казала тобі мама,
                Хто давніший за Адама?
                Кажеш пращур Опанас?
                Все! Приєднуйся до нас!
Якщо п’єш горілку з квасом –
Знов дорога до Донбасу.
                П’єш  мартіні з під…сом –
                Ти вже наш. Мерщій до каси.
Захищав дід Сталінград?
Ти – проклятий колорад?
                Німцям дупу дід лизав?
                Ти – герой! Ставай до лав!
Якщо Жуков – твій герой,
Це, юначе, геморой.
                Твій герой Бандера-Поппель –
                Йди до нас. Та витри соплі.
                Відповісти ти повинний:
                Де найкраща Україна?
                Кажеш, на Галичині?
                Що ж, підходиш ти мені.
Чи підставиш мені зад?
Ні? Геть звідси, колорад!
                А в тебе готова попа?
                Вже чекає нас Європа!
Ти куди мене послав?
В дупу! Так би і сказав!
                Я туди завжди готовий,
                Як і всі херої слова.
                Рік туди прямуєм строєм
                Разом з ненькою рідною.