Аллагьла кьадар баргес

Салим Герейбеков
Хъябхъялизакан урзуй,
Урар гьавхъас мер баргес.
Амма дия дигахъуй,
Уруле хIинра раргес

Припев
Шиниша авлахъизе,
Ляркьянчи жегой вавне.
ХIу аголе мякьизе,
Аркьуледар барумбе.

ХIаке тIарукIас гьанна,
Дия сабур агора.
Диги хIакела ана,
ЦархIилике дирхьисра.

Аллагьла кьадар баргес,
Амру ишхъуна гибил,
Намзе руцхIаруцахъес,
Нуни диги дихьибил.