Дигила цIумцIумъала

Салим Герейбеков
Сарим шатдеш цаб иле,
Саримтли бучIар гьаман.
Диги-баллагь цар иле,
Анай укIулра, аман...

Припев
Гьачам дихьибил диги,
Шинжир ана дямил цар,
Дишхъес тIаралра хIуни,
Дишхес ихти урхIаврар.

ХIангъалике бахъале,
ПашхIабурар хIангъари,
УркIи кIахIабицIале,
Хъум хIартасра хIу нуни.

ХIу берхIила ша ана,
Дия хIулбас царри ша,
Ругьалера гьахъана,
Мякьла раши хIу иша.