Разбойника благоразумнаго... , на церк-сл. яз

Виталий Евграфов
* * *
Разбойника благоразумнаго
Во часЕ единем рАеви,   
Возстав, сподобил еси, Господи,
Яко праведником равнаго.


И миру мя распни, боримаго
Душетленными соблазнами,
И древом крестным просвети мене,
И спаси от тьмы ужасныя.