Стривай

Илона Оксененко
C Am Em F

Ти зірка моїх ночних видінь.
Ти промінь в житті, де вічна тінь.
Ти вітер, ти злива, ти туман.
Мій самий найжаданіший дурман.

Стривай, не покидай моїх обійм, ще рано.
Залишся, ти не мусиш бути там, де ранок.
Розплющу очі, й зникнеш знову ти - я знаю.
Та, мов блаженна, знову ночі я чекаю.


Ти погляд, що з розуму зведе.
Ти вічне питання непросте.
Існуєш лише в моїх думках.
Примара, але яка ж палка!

Стривай, не покидай моїх обійм, ще рано.
Залишся, ти не мусиш бути там, де ранок.
Розплющу очі, й зникнеш знову ти - я знаю.
Та, мов блаженна, знову ночі я чекаю.