Лагiдна весна

Нат Алия Рассветы-Закаты
Приласкає лагiдно весна промiнцем,
На обличчi усмiхнеться вiд душi,
I своїм блакитно-теплим крильцем
Нас з любов'ю буде берегти.

Подарує чисте, ясне сонце,
I духм'янi з квiтами сади,
I зорянi неймовiрно ночi
Нам розкажуть кольровi сни...

Щебетом весняним нас розваже,
Радуючи сонячним теплом!
Чуйним серцем нам весна розкаже,
Як щасливу зберегти любов!