На рожевих крилах

Нат Алия Рассветы-Закаты
На рожевих крилах в своїх мрiях
Я до Тебе на свiтанку полечу...
I в очах Твоїх загадково-любимих
СмарАгдовим сяйвом заблищу!..

Подарую серденьком кохання,
Обiгрiю лагiдним крилом,
Зачарую поцiлунком на свiтаннi
I знайду в Твоїй душi свою Любов!..