Sniegs

Рита Хмельницкая
Aiz loga balti sniegi krit,
Ka mazas masinas krit,
 vinas sniegparslinas
Un vejs tas dzena it visur,
Tas krit uz mana loga

Aiz loga ir ka pasaka,
Visapkart balts un tirs,
Ir zemi klajis, palags balts,
Ar lielam sniega kupenam