Nakti

Рита Хмельницкая
Tumsa, vela nakti,
Gaisi meness spid,
Spozas zvaigznes klausas,
Meness stastinos

Nakts par visu zemi,
Melnu segu sedz,
Visi dzila miega,
Saldi sen jau dus

Tikai, kada puce,
Garam aizlido,
Siksparnis uz jumta,
Sez sava nodaba.