Л

Саломе Лу
Де мої окуляри. Я повинна бачити твою ніжність
Не соромся, не ховайся, ми ж самі.
Кажи їм що хочеш, але тут, зараз, ти в безпеці
Ти не втечеш від мене до ігр. Давай краще тут пограємо
Не бійся, я маніакально ставлюсь лише до почуттів
І зараз ти розпалюєш вогонь
Прибери будь ласка вогнегасник, набери краще ванну
Хочеш, я помилюсь, і тобі буде здаватись- примарилось
Хочешь, я піду до когось ще
Але ж ти цього не хочеш, любий. Я теж не хочу
Це захисне, по собі знаю
Я така ж. Мені лячно за свій простір, віриш
Я не буду вдавати що не хочу повернути тобі речі,які ти в мене забув
Можеш не бачитись зі мною, я заплющу тобі очі
Він просто забере в мене шапку. Він ніхто зараз, так само як тобі вона
І поки я в це вірю- вір мені

Але здається мені зараз. Химера. Примара.
Тремтіти від холоду, мені страшно.
Ти не зрозумів. За те, що весь світ разом з тобою колись знову помре всередині
Але поки що просто візьми слухавку. Ще не час