лсдшное детство

Саломе Лу
Я би вийшов тебе зустріти
Але це за рамками
Так не прийнято, кожен дизайнер змалку знає
Але що це, клятий курсор
Чекай, там же вікно, розіб'єшся
Палітра, ти куди, ти ж потечеш
Розмазались меблі, стікають вниз домівки
Озера в глітчі, дерева самі з себе розкладують пас'янс
Кішки на справжній веселці
Вітер висушить твоє волосся краще за всілякий фен, люба
Яблука тепер зовсім нічого не коштують
Персонажі Володарю Кілець в Новій Зеландії
Іконки в планшеті перетворились у классикі надворі
Гром грімить музикою Led Zeppelin
Веб-камера стала сонцем
А замість скайпу тепер портал
Цей світ був занадто накачан ботоксом
І він ось-ось зараз вибухне
Він зтирається, щоб заново себе створити
Ходімо. Нас вже кличуть!