херня

Саломе Лу
мое мнение о тебе, которое бы ты никогда не посмел озвучить- ты страдаешь херней

-Привіт
-Навзаєм. Який тии
-Яка ти
Не грайся зі словами, грайся більше з почуттями. Це є більш прийнятним
-Чемність=злість на себе
-Повернись! Куди ти повертаєшся, я ж тобі про птаха
Щось ти зомліла. Сподівання?
-Тепер ти бачиш як мені ці слова, бачиш!!!
-Той що. Ну добре, давай переграємо
-Не сьогодні. Якось в іншому житті