рис ка

Виктор Берллин
у вежі горять гардини
принцеса позбавлена меж
там ходять чужі
країною
у ржі шукаючи
лез

вона ховається тихо
вона засинає мовчки
у неї всередині море
у неї - площа води

ти робиш крок на зустріч
ти робиш безумовно
все те, що не схотіла
вона віднайти

багаття гріє недовго
палаємо лише мить
і серед прозорого шовку
щось щемить
так сильно щемить