Калино

Алла Любарец
  Розквітай моя калино ,
Довго не барися ,
Одягай червону сукню ,
В люстерко дивися .
Заплітай  в чарівні коси ,
Зорі променисті ,
Зустрічай іскристі роси ,
Ранні ,свіжі ,чисті .
Та даруй мені калино ,
Красу  гарну - ясну ,
Незгасаючу перлину ,
Твою щирість рясну .