Байстрюки

Виктор Малороссов
Згорів мистецький арсенал,
Перо давно уже не зброя...

Міняю на зелений нал
Талант, натхнення і героя
Прийдешніх вільних, славних днів.

Ми байстрюки, на жаль, не браття.
А доля скалиться в огні
Немилосердного багаття.



    7.03.2015р.