Благодатна земля Украi на...

Кольцова Наталия
Благодатна земля - Україна,
Вкрита Божою ласкою й світлом,
Що не дасть впасти нам на коліна,
Огортаючи вічністю й вітром.

Де краси немає кордонів,
Де прекрасні потоки ріки.
Проникають у серце тремтінням долоні
Всі події, що тривають роки.

Боротьба і шляхи подолання,
Захист віри й підтримка нужденних.
Видно всім України страждання.
Храм наповнює сила молитви прощених.

Наша пісня не знає кордонів.
Доброта, щирість люду й гостинність.
Подолаєм заточення стін бастіонів
Та бездушних особ меркантильність.

Заполонимо пам'ять народів
Як країна, що житиме вічно!
І возглавим правдивість синодів
В боротьбі за свободу одвічно!

29.03.2015р.