Червоная калинонько

Евгения Гитальчук-Вирченко
Червоная калинонько,
Ой, яка ж ти гарна!
Як маленька дівчинонька,
Весела і славна.

Червоная калинонько,
Нижче нахилися,
Заспівай нам тихесенько,
Лагідно всміхнися.

Ми ж про тебе, калинонько,
Повік не забудем.
Із сріблястих відеречок
Поливати будем.