мировое древо

Александр Ярошевский
...а потом он пришёл в латах.
сказал: ухожу. надо.
и ушёл на Восток.
и падал
югом снег
и цвела сакура
на краю его несбывшегося сада.

а после - никто не плакал:
он так просил.
и, когда он падал -
это видел и -
выстоял -
Иггдрасил.


переспів через 3 роки:


                2015

...а потім він прийшов в броні
сказав не плач не треба ні
бо мушу йти війна се те
дивись-но вишня як цвіте!

...коли він впав — то так й було
хіба що зморшки на чоло
а сліз катма —
бо так просив

...те бачив
й встояв
Іґґдрасиль