Свiтлина

Алла Любарец
 
 Світлина (фотография )

 Вода - водиця ,
Чиста криниця ,
Сонце припікає ,
Вода напуває .
Колос не загине ,
Полем пісня лине ,
Дівчинка співає ,
Квіточки збирає .
Затишно та любо ,
Під могутнім дубом ,
Хлопчик спочиває ,
На сопілці грає .
Недалеко хата ,
Світла та багата ,
На городі мама ,
Усміхнена ,рум"яна .
Дідусь воду носить ,
Тато сіно косить .
Все це є світлина -
Мати Україна .