Двi рiки

Владимир Фадеев
Ти знаєшь, наші долі - дві ріки
За течією ледь встигають роки
Далекі ми з тобою, чи близкі?
Чи кілометри поміж нами, а чи кроки?

Чи чуєшь ти мене в вітрах надій?
Чи бачу твої очі в сяйві сонця?
Тобою дихаю напевно уві сні
А ти моє кохання  п'єш до донця

Мовчу замріявшись - про тебе, про любов
Заграли сурми , ледь співа в душі надія
У цьому світі є у кожного з нас роль
Але одна на двох, у нас с тобою - мрія   ...