мр я

Евгений Иваниченко
Я благаю не йди, це паскудно,
Ти мене не лишай, я молю,
Я без тебе тону, ніби судно,
Що колись вже пішло, без жалю.

Я без тебе помру, я це знаю,
Бо без тебе життя, не життя,
То ж залишся зі мною, благаю,
І без тебе не зможу, це ж я.

Мої крила забрала, спалила,
І розвіяла пил, по землі,
І мене без надії, лишила,
Ти у пекла, в безжальнім вогні.

02.03.2015
м.Умань