I ти единий мiй на свiтi

Лена Грама
Хмари,небо,чисте поле,
Гаї зелені,птахів море.
Ліси,поляни,сонце світить
І ти єдиний мій на світі.

Твоє обличчя,погляд,очі
І голос ніжний серед ночі.
І дотик,наче сон-колиска,
То ти далеко,то ти зблизька.

Любов-кохання,струмок сушить,
Надію,віру,нести мусить.
Усмішка щира,біль,тривога,
Та чи до мене йде дорога.

В-ві сні звіряєш свою маску,
Малюєш поглядами ласку.
Говориш ніжно добре слово,
Питанням обіймаєш новим.

Чудуєшся й мене дивуєш,
Стираєш з серця,та малюєш.
Ліси,поляни,сонце світить
І ти єдиний мій на світі.
  (Понкратова.О.В.)