П сня

Анжелика Машина
Пісня про Україну

В щебетаньї  дібров
Озивається знов
Серце рідне моє
Пісня лунає і все…

Моє єство надриває
Серденько моє все знає
І досі пісня лунає
В серці моїм лунає!

В шелесті трав
Ти все це знав
Україна жива
Ось пісні слова…

Скільки ясних думок
Про карпатський димок
Про чисті джерела
Україна ще не вмерла!

В щебетаньї дібров
Озивається знов
Серце України одне –
Неподільне ні з ким – моє!