Гадаю на небо

Лена Грама
Гадаю на небо,гадаю на хмари,
На подих довіри,на погляд Тамари.
На дружні обійми,на дружні цілунки,
Дитячі усмішки,дитячі малюнки.

На пам'ять дитячу,на потиски,руки,
На щастя й кохання,на батьківські муки.
Гадаю на небо,гадаю на хмари,
На подих довіри,на погляд Тамари.

На вчительський погляд,на погляд пізнання,
На відповідь першу,оцінку останню.
На час,що у школах зростаючі діти,
Зуміли навчитися - жити й радіти.

Гадаю на небо,незібгане,чисте,
На мамині очі,калини намисто.
На руки ласкаві,струмочковий голос
І серця тепло,проростаючий колос.

Гадаю на небо,гадаю на хмари,
На подих довіри,на погляд Тамари.
На дружні обійми,на дружні цілунки,
Дитячі усмішки,дитячі малюнки.
 (Понкратова.О.В.)