Таке мiсто

Жусик
Загадкова весняна мить,
Прохолода несе нас в даль.
Затишний купе на двох
І довжиною в ніч магістраль.

Вранці кава, гіркий шоколад,
І погляд не зводиш з мене.
Захоплюють душу чарівні фасади,
Квітне весна, - все навкруги зелене.

Ми йдемо шукати з тобою захованих кам’яних левів,
Маленькі старі трамваї, безліч духмяних кафе.
Ти ніжно тримаєш за плечі
І гріє руки філіжанка з смачним латте.