Каламбур на беларускай мове - 139

Леонид Ганчаров
 Каламбур стаера Вадзіма, прабягаўшага па вёсцы Неча, аб сексе з мясцовай кабетай

 Цягнуўся секс гадзін пятнаццаць. ПАСЛЯДОЎНА
 Я ўсё рабіў, яна сказаля ПАСЛЯ: "ДО. У  НА -
 шай вёсцы  не пабачыць, НЕ  ЧУВАЦЬ
 Такога стаера. Ратуй жа НЕЧУ, ВАДЗЬ!"

 Паабяцаў, што ў суботу, ЯК АБЕД,
 Зноў прыбягу да іх, прылАшчу Я  КАБЕТ.

 *****

 Каламбур стайера Вадима, пробегавшего по деревне Неча, о сексе с местной замужней женщиной

 Длился секс часов пятнадцать Последовательно
 Я всё делал, она сказала после: "Хватит. В на -
 шей деревне не увидеть и не слыхать
 Такого стайера. Спасай же Нечу,  Вадь!"

 Пообещал, что в субботу, когда обед,
 Снова прибегу к ним, приласкаю я замужних женщин.