Вы жывiце

Макс Хот
Вы не жальцеся, а жывіце!
Жывіце свой дзень спаўна,
Душу грэшную ажывіце,
Хай паселіцца ў ёй - вясна!

Вы дыхайце, хутчэй дыхайце,
Каб не зваліцца на дно,
Вы бяжыце, шпарчэй бяжыце
Усё паспрабаваць, бо жыццё адно.

Вы спадзявайцеся, жыцце шукайце,
Жывіце свой дзень спаўна,
А знойдзеце каханне - ўсім сэрцам кахайце,
Вам ушануецца за гэта ўдвая...!

(Хацько Максім 31.03.2015)