мамо?

Твое Лсд
ти досі чуєш мене, мамо?
мій стукіт серця
мої сльози
ти відчуваєш мої рани?
які ростуть мов чорні рози
коли заснути хочеться навічно
але ж...
прокинутися рано
щоб посміхнутись тобі ніжно
але побачиш ти це,
мамо?