Ще мить

Владимир Фадеев
Життя згасає наче свічка
Думки, події - зникне все
Ще мить і спогади про тебе
В минуле вітер віднесе

Сховає відчай і тривоги
Розтрощить пам'яті хребці
Бог не дививсь в твою долоню
Коли гадали по руці...