Життям заряджена земля...

Вячеслав Романовський
Життям заряджена земля –
І навіть тлін майбутнє має:
Зеленим вибуха розмаєм,
Годує світ і звеселя…
Життям заряджена земля!

І ти не гнівайся на долю,
Що все скінченне, має край:
Безсмертя в дітях обирай –
У цьому мудрість, не сваволя.
Отож не гнівайся на долю.

А крок продовжиться, повір,
Але в новій  ході, стрімкішій.
Він, певно, стане дещо іншим,
Та  з ним шляхи до зір, до зір…
Твій крок продовжиться, повір.

3.04.2015.