Масли хIабелкьунил чарх

Салим Герейбеков
Дуния хугил мас цаб,
ГIялам гъузгъалди бируй...
Цаби имцIале гибцад,
Халкь белкьес бурхIабуруй...

Масли хIабелкьунил чарх,
Хапле тяйдибикале...
ЦIуба бихьриличу барх,
Лукьан убихьибхIале.

Ихара хIина масли,
Их жаназа белкьунил,
Цаби хIябла гIянжили,
"Цаби" гIунтIбиахъибил.

ХIябли хъябруцI буцале,
Чарх батурбулхъуй хIина...
Масли лукьхIалукьале,
Жагьнамла цIа леб ита.