Добрий ранок, Солдати

Люба Москаленко
Добрий ранок, наші Солдати!
Як вам Батьківщину захищати?
Чи не голодні? Чи не хворі ненароком?
Список з потребами тримаю перед оком:
Одежу теплу, мас.халати -
Таємно ворога щоб зустрічати.
Накладки на коліна й лікті -
Захищеним щоб бути у конфлікті.
Тактичні пояси і рюкзаки –
Ви у нас мужні наче козаки.
Рації, приклади, ліхтарі -
Що б було видно у нічній порі.
А взагалі,хочеться стать трошки пророком
Й сказати,що до перемоги ближчі з кожним кроком!