Бурагъа хIябла гIянжа

Салим Герейбеков
Агь, заяле ардякьун,
Барумбе дия жагьил...
ХIябла гIянжили ритIун
Рурси нам дигахъибил.

Припев
Цес ритIунри намзакан,
Бурагъа хIябла гIянжа?
Вариле ну дахъ пашман,
Це цаба иш даража?!

ХIачу аскес урхIаврус,
Дигахъуй ритIесана...
БекIудийкиле уус,
Агора шатдеш гьанна.

Аскес ахъри агорил,
Намзакан дикIрахъирив...?
Намзакан хIарелкьунил,
ГIянжили релкьахъунрив?

Бура, цIябил хIяб, намзе,
Це баришара гьанна?
Дия дигуй цар хIазе,
Нура вакIишав ина?...