Не талент

Макс Хот
Так, не талент! І пісаць не ўмею.
Але пачуцці ў вершах я выказаць смею.
Словы ўсе банальныя, эпітэтаў няма.
Але ў дзіцячай душы гарыць пучок святла.

Мне радкі святло, спяшаючыся, дыктавала.
Прабач - дзеля іх ад спраў адрывала.
Пэўна, у вершах пара змаўкаць
І моўчкі кахаць, пакутаваць, адчуваць...

(Хацько Максім 04.04.2015)