Ламартла диги

Салим Герейбеков
ХIу кехIараэсана,
Кина арукьишара?
ХIу гьанхIариркесана,
Дарман цен баргишара?

ДархьхIадизнилис диги,
Чин цая гIяйибла вегI ?
Къагъвариле дигили,
УкIуле уусра мегI.

ТалихI баргиша иле,
Гьуйзакан ватихьира,
Ламарт бачабархиле,
ГIяй угьуле кайкира.

Ламартли кайкахъиле.
ТалихIике хIягъира,
ХIу хъумартес хIавруле,
ГIямру цIахле агъира.