Дигила гашилизе икилевус

Салим Герейбеков
ХIулбе дицIиле дуъар зуил шинли,
Шин агорил гъую - шини бирцIахъисра,
УркIи бицIилебар дигила цIали,
ЦIа агорил меллизе - цIа билкьасра.

Дигила гашилизе икилевус,
Дигилике умцIери дуравхъунра.
Диги хIадаргира - убкIуле уус,
Дигила гашилизе ну калъунра.

Гьавалзакан жирдукIуй дигила гъай,
Дяргъиле кIапIилизе цала дяхъиша.
ХIинакIан дия гIямру дахъол аргъай,
ХIябизела гIянжилилра элкьиша!!!