Термины

Сергей Рекун
В терминах важна суть, переважно.

Що може Ша, бля!
Сабля не зможе...

Позакладаемо, Ша, бля! У піхви.
Сабли, как можем, в ножны положим.

Ножны - не піхви.
Піхви - не ножны.
Пользовать можно.
Путать не нужно!