Твiр на тему...

Нюша Анисимова
(сочинение на тему...)

Якби  Я  президентом  був  країни,
Видав  би  тоді  таку  реформу,
Було  бiльше  щоб  класiв  у  школах,
Щоб  носили  учнiвську  форму.

Щоб  екскурсiй  проводили  рiзних
До  музеїв,  до  фабрик,  заводiв.
Щоби  вчитись  було  всiм  цiкаво
I  ходили  б  ми  в  рiзнi  походи.

6.04.2015