Наче я над прiрвою у житi...

Валюша Александрова
"А":
Ти моя велика таємниця,
І мені не їсться і не спиться,
Все про тебе думаю щомиті,
Наче я над прірвою у житі,
Наче на земній великій кулі
Ми з удвох з тобою завжди бУли,
Наче вибору нема для нас з тобою,