Люди - наркомани, люди - хул1гани

Николай Прохоренко
Люди - наркомани, люди - хулігани:
Одні залежні від барбитуратів та трави,
Інші від бійок та від етанолу...
Це усе несерйозно, усе по-приколу.
І кожного дня вони прагнуть чогось нового:
відчуттів, пісень, препаратів, знайомих,
А натомість отримують лише новий досвід,
ворогів та тишу...
Їх життя подібно полету птахів,
Але не вгору, а вниз.

Життя - диво для диваків,
Життя - кара для філософів,
Життя - ніщо для вбивць,
Життя - кайф для наркоманів,
Життя - ринг для хуліганів,
Життя - гріх для вірян,
Життя - щось належне для усіх.