знайдемо добро

Колумбина
чому не можна мить спинить
коли в крові бурлить кохання?
чому,як завжди,справедливість спить?
життя жорстоке й невблаганне.
хтось губить мрії та мету.
шукає в світі правоту.
нажаль,навколо нас панує зло.
але ми віримо,що знайдемо добро!