Руциб цIудара хIябли

Салим Герейбеков
ГIямру дила жагьилти,
Ардякьунгу дахъ жявли.
Дила ахIер риганай,
Руциб цIудара хIябли.

Кьяшми сар дуцIдикIули,
Мякьла хIела цIелдала.
МарикIуд мякьяд набзи,
АхIер риганай дила.

Бурагу дила ахIер,
ХIу сен-сен хъумартиша?
ХIу байрарес хIейубра,
ХIела хIяб байбариша.

БиштIаси уркIилизиб,
Леб халаси дард дила.
ГIямру дила цIябдиуб...
ХIяб шалабиаб хIела.